Wij Survivalheaven hebben wat regels waar iedereen aan dient te houden.

Griefen

Het vernielen van iemand anders eigendom mag nooit. Niet iedereen heeft een claim op deze server. Deze krijg je pas eens je iets moois gemaakt hebt dat waardig is om geclaimd te worden. Wel wordt elk blokje dat je breekt gelogd. We kunnen dus altijd nagaan wat er is gebeurd. Wil je wat eten van iemand zijn farm, vraag dan eerst en plant terug wat je nam.

Hard Survival

De server is hard survival, en de server dient ook hiernaar gespeeld te worden.  (semi) Automatische mobfarms zijn niet toegestaan.

Spijt

Deed je iets ergs waardoor je een perm-ban kreeg,
maar heb je nu toch wel oprecht spijt, dan kan je
via de website een topic aanmaken op het forum.

Indien je oprecht overkomt is de kans groot dat
we je nog een laatste kans geven.

Het belangrijkste is dat je ons ervan kan overtuigen
dat er geen problemen meer zullen zijn. Kan je dat niet,
dan word je ban niet ongedaan gemaakt.

Respect

Op Survivalheaven  is respect erg belangrijk. Probeer vriendelijk en eerlijk tegen iedereen op de server te zijn. Soms klikt het eens niet met iemand, negeer elkaar dan gewoon. De server is groot genoeg om leuk te minecraften zonder in elkaars weg te lopen. Probeer je iemand te doden dan kan je een ban krijgen. Indien iemand je vraagt weg te gaan uit zijn base, doe dit dan ook. Plaats geen homes bij iemand zijn huis, tenzij met uitdrukkelijke toestemming. Spammen, in eender welke vorm, is niet toegestaan

Ranks

Vraag niet om staff ranks. Dit gebeurt via een staff apply op de website. 

Alhoewel je zeker mag youtuben, worden geen youtube ranks uitgedeeld.

Voor een betaalde rank komen er nooit refunds.

Sommige betaalde ranks kunnen stuff krijgen via een kit. De VIP-Kit is hier het belangrijkste voorbeeld van. Wat je krijgt via een kit is strikt persoonlijk en mag je niet weggeven!

Kleuren in je naam mag pas vanaf (rank). Beperk je naam tot 2 kleuren en gebruik enkel leesbare kleuren. Je naam moet ofwel je echte naam zijn, je minecraft naam, of een variatie erop, zodat het duidelijk is wie je bent

Staff

De Staff is een groep vrijwilligers die hun tijd gratis ter beschikking stelt aan de leden van Survivalheaven Indien je problemen of vragen hebt proberen we je altijd te helpen. Indien je denkt dat iemand van de staff je niet correct behandeld, kan je dit opnemen met iemand hoger in rank. Doe dit echter enkel indien je heel zeker bent van je stuk. Wat je eigenlijk doet is een stafflid van corruptie beschuldigen, valse beschuldigingen kunnen gevolgen hebben. Staff zal nooit zijn godpowers misbruiken. Er worden dus geen items gespawned, noch word er tijd aangepast.

Adverteren

Reclame maken voor een andere server mag niet, ook niet het doorgeven van een IP of URL via een privebericht, ook niet via Discord of Skype.

Youtube is toegestaan, op voorwaarde dat er in je link niet geadverteerd word voor een andere server.

Veiligheid

Je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je eigen account.

Indien iemand anders je account gebruikt voor foute dingen zal je altijd zelf verantwoordelijk gehouden worden.